BandaDelPadre

Guestbook

Leave a Reply

 1. Привет!
  Ще повторя и аз зададения по- долу въпрос- къде може да се открие ваш диск и възможно ли е да се поръча през интернет? Все пак, не живея в България.
  Да ви кажа честно, един приятел ми каза за вас. Настоя да ме заведе на ваша изява в Студио 5. При последното ми връщане в София. Бях скептична. МНОГО скептична. За мен тази музика, испанският език и култура, този дух на фламенкото, са нещо много лично, много важно. Тръгнах си от Студио 5 омагьсана. И искам да ви кажа нещо съвсем сериозно- ако не знам нищо за вас, никога не бих предположила, че не сте някоя зловещо добра андалуска банда. Страхотни сте. Ей, не било само гадна чалга в родината!
  Направо ми откраднахте сърцето…
  Останете си със здраве.

  • Здравейте Мария,
   Благодарим Ви за прекрасното мнение и искаме да се извиним за закъснелия отговор. Радваме се, че сме крадци на сърца, защото и нашите бяха откраднати някога от дуендето на тази дълбока и чувствена музика. Много сме щастливи, когато докосваме душите на хората и ги отвеждаме, поне за малко, в един по-красив и лишен от злободневие свят. Относно диска – ако ни напишете Ваш адрес на info@delpadre.eu, с удоволствие ще Ви изпратим нашия албум, като подарък.
   Saludos y Muchas Gracias!

 2. Ето затова смятам, че балканските народи, в това число и българския, са по-гениални в музикално отношение от повечето си западни събратя. Само нашите талантливи музиканти – като Banda Del Padre – могат да направят такива песни – симбиози между толкова много различни жанрове. Много добре свирите на китара, но истинската ценност в музиката ви според мен е умелата комбинация на флейтите и цигулките :) Не съм чувал скоро толкова добър синхрон и ви поздравявам! Пожелавам ви да се развивате успешно, да радвате българския културен (все още) народ с творчеството си! Моля, организирайте някой концерт скоро, защото не можах да ви слушам нито през декември, нито сега на Трифон Зарезан, а много ми се иска. Нямам фейсбук, но споделих на доста от приятелите си за вас и чакам отзивите им:)

 3. Страхотен албум!!! Отдавна не съм получавал такъв душевен оргазъм…
  Поздравления момчета ;)

 4. Здравейте,
  С нетърпение си купих Вашия диск, забивате страхотно и сте уловили атмосферата на парчетата. С нетърпение очаквам нови неща.

 5. Страхотна група! Няма друга такава в Бг! Имате ли издаден албум и от къде може да се купи? Имахте концерт във Варна м.г. но го пропуснах за съжаление…

 6. Здравейте, уникални музиканти!!!!!
  Възхитена съм от това, което видях по БНТ. Удивена съм, че вече българските музиканти могат да свирят това, което е в сърцето им. Слава на бога, българската музика не била само чалга.
  Моля Ви, елате в Кюстендил!!!!!! !!!!!
  Вие трябва да бъдете видани и чути от всички българи!

 7. Снощи концерта който изнесе групата в Пловдив беше много хубав,хубава музика която те кара да танцуваш.Ако не сте ги гледали или слушали направете го , уникални са .

 8. Браво! Прекрасна музика!
  Току що БНТ1 и веднага реших да проверя някаква информация за вас, и открих този сайт.
  Много харесвам испанската музика, а тази, която вие правите е уникална!
  Поздрави и УСПЕХ!
  Ал.Кръстев